Informatiebijeenkomst inwoners Driemond 10 november

Bewoners van Driemond zijn van harte welkom op een informatiebijeenkomst over de komst van het stadsgebied Weesp:

Datum: woensdag 10 november 2021

Tijd: 19.30 uur- 21.00 (inloop vanaf 19.00 uur)

Locatie: MatchZO, Stammerlandweg 10

Vanaf 24 maart 2022 hoort Weesp officieel bij de gemeente Amsterdam. De gemeente Amsterdam kent dan 7 stadsdelen en het stadsgebied Weesp, waar ook Driemond onderdeel van uitmaakt. In het stadsgebied Weesp vormen lokaal gekozen vertegenwoordigers straks de bestuurscommissie Weesp. Uit hun midden kiezen zij een dagelijks bestuur van 3 leden. Inwoners van Weesp en Driemond kunnen zich tot 20 december 2021 registreren voor de bestuurscommissie. Tijdens de bijeenkomst wordt meer informatie gegeven over de bestuurscommissie, de relatie met het gemeentebestuur en over de procedures rond de verkiezingen. De dorpsraad Driemond is ook aanwezig en vertelt waarom zij hebben gekozen voor aansluiting bij het stadsgebied Weesp.

Aanmelden

Heeft u interesse in dit onderwerp? Meld u dan aan voor deze avond, ook als u zich niet direct kandidaat wilt stellen voor de bestuurscommissie. Vanzelfsprekend is er ruimte voor het stellen van vragen. U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar: weespamsterdam@amsterdam.nl.

Gezien de aangescherpte coronamaatregelen is het dragen van een mondkapje verplicht.

Meer informatie

Op de website: weesp.amsterdam.nl vindt u alle informatie over de fusie, waaronder de presentatie en het verslag  van eerdere bijeenkomsten.
Voor vragen over de gemeenteraadsverkiezingen in Weesp, kunt u een e-mail sturen naar: verkiezingen.weesp@amsterdam.nl.